Masukkan simbol dalam facebook

Korang pernah tak perasan simbol-simbol begini dalam facebook kawan-kawan korang ke, pak cik or makcik korang?

ⒶⒷⒸⒹⒺⒻⒼⒽⒾⒿⓀⓁⓂⓃⓄⓅⓆⓇⓈⓉⓊⓋⓌⓍ
Ձ٥٥٩  - ۫в۪۰۫є۪۰۫ѕ۪۰۫т۪۰۫ω۪۰۫ι۪۰۫ѕ۪۰۫н۪۰۫є۪۰۫ѕ۪۰ -  Ձ٥١٥

◯☁☂☃☄★☆☇☈☉☊☌♕
☰✥✏❘❁✿✽✦✖✘❒❏✪
❀❁❂❄❀✼❜✹✟❡❢❣❤❥
❦➳➵➶➷➸➹➺➻➼➽➾

❶❷❸❹❺❻❼❽❾❿


┊  ┊   ☆

┊  ┊  ┊  ┊

┊  ┊  ┊  εїз

┊  ❤

✿ (*`・_ゝ・)ノ └( ̄▽ ̄*) (o´c_,`o) (*´・д・`) (oゝ∀・) (*´・ェ・)っ.゜+。★ (。・ω・)ノ゙ (ξ・з・)ξ (・Ω・)ノ (。Ф∀Ф。)o (ノω-ヾ) (ゝω´・)b U,,・ω・) ( 'Θ') (*ФωФ)ゞ
*.:。 ✿*゚゚・✿.。.:* *.:。✿*゚゚・✿.。.:* *.:。✿*゚¨゚✎・ ✿.。.:* *.:。✿*゚¨゚✎・✿.。.:*゜*゜Y⌒Y。+゚☆゚+。Y⌒Y゜*゜ ☆:*´¨`*:..:*´¨`*:.☆ .。+゜*☆⌒Y⌒Y⌒Y⌒☆*゜+。.。:.*.゚ ゚¨゚゚・*:..。o○☆゚+。
。◕‿◕。(◡‿◡✿) (◕‿◕✿)✖‿✖ (◕〝◕) ◕‿-。~.~ «-(¯`v´¯)«-- ..·.¸¸·´¯`·.¸¸.ஐ ...¤¸¸.·´¯`·.¸·.>>--» [[ o(‧'''‧)o ◐ ◑(‧'''‧)o εїз ⓛⓞⓥⓔ ∞Ψ ∑ 

Haaa....cantikkan dorang punya fb bila dorang update status or profile dorang dgn menggunakan simbol-simbol cam ni... Konon2 nya nampak cantik, cute, menarik, tertarik, kreatif dan menawan la kan. Rasa nak buat jugak kan cenggitu..! I pun teringin jugak la nak buat macam tu...!!

Okey, kalau terasa nak meng'cun' kan lagi fb korang jom tengok website ni.. http://www.messletters.com

Macam-macam simbol ada kat sini. Nak create nama kita ala tulisan Siam pon boleh.. Macam ni..

❤คค໓ค ๓คkhtคr❤

Nak lagikk?

simbol macam ni pun ada

(*_*) ٩͡๏̯͡๏۶ ٩(•̮̮̃•̃)۶

Puas hati tak??

Kalau nak banyak lagi simbol-simbol menarik untuk letak dalam facebook korang, klik je sini..
And kalu tak puas hati lagi korang join je Little Symbols.


 :: oh hati tengah tak best sebenarnya.mengebestkan hati dengan benda2 alah ni::

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Her Letters ♥

♥ receive her Love Letters ♥

♥ Cave of the Golden Rose ♥

Custom Search

♥ Peeps in the house ♥

Google+ Followers

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP